Tjena!
Typ två veckor kvar nu, sitter och funderar lite på hur vädret är i Kina så här års??? Men det kanske Peter kan svara på.
Mest tänker jag faktiskt på maten, någon som har idéer??
Fredag:
Middag: Någon som har något förslag??
Ska vi köra något enkelt typ Hamburgare, jag vet inte vad vi åt ifjol.
Lördag:
Frukost: Äggröra bacon o korv
Lunch: Vart det någon lunch eller ska vi kalla frukosten för Brunch
Middag: Grillade revbenspjäll med något tillbehör
Körde vi någon korv som Nattamat förutom Bridgeblandningen?
Söndag:
Frukost: Trippeltreo
Potatissallad är ju snabbt och enkelt. “Färdig” potatis/broccoli/rotsaks gratäng skulle också funka. Har ju ny spis nu
Fredag grillade vi små hästbiffar, men det funkar bra med hamburgare, eller pyttipanna. Lördagen ser helt ok ut, det blir väl brunch, ev treo till frukost och en starköl. Tillbehör till revbenspjällen kom inte ihåg va vi hade ifjol. Potatissallad kan ju funka?